Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Sprzet na poczatek

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa » Basówki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kosuch1
~user

Wpisów: 1
WpisWysłany: Sro Cze 18, 2008 7:51    Temat wpisu: Sprzet na poczatek  Zacytuj zaznaczone      

Witam. Chcę zacząć grać na gitarze basowej. Interesuje mnie cały zestaw(gitara+reszta). Mogę wydać do 1000 zł. Poradźcie
Ogląda profil użytkownika   
dredzik
~user

Wpisów: 52
WpisWysłany: Sro Cze 18, 2008 8:05    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Powiadasz paczke to moge Ci zaproponowac Washburn T12 Pack. Tu masz szczegolowy opis
Kod:
http://www.maczosbass.pl/index.php?goto=shop&man_id=42&cat_id=3&prod_id=2979

Interesuje Cie tylko nowy sprzet?

sledz
+Redaktor

Wpisów: 173
Miasto: Poznań
WpisWysłany: Sro Cze 18, 2008 9:24    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No generalnie to lepiej kupić używany sprzęt. I nie kupować w paczkach, bo to się nie opłaca. Jeśli koniecznie nówka, to za ok 600 zł będzie Washburn T14 (lepszy niż T12), za resztę jakiś piecyk w granicach 30W (który starczy tylko do domu lub na granie z gitarą). Jeśli wchodzą w grę używki i chcesz mieć już piec na grę zespołową to warto zainteresować się LDM BA100 (około 600 zł), a może trafi się jakiś Hand Box albo Box.. Co do gitary to polecam przejrzeć ten temat: http://nbandz.com/topics32/jaka-gitare-vt611.htm (tylko nie bierz do siebie tego, co nawypisywał Glizda, bo to brednie ).
Strona 1 z 1

Skocz do: