|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 7:51 Temat wpisu: Arch Enemy |
|
|
| no i kolejny temat z serii: "co o tym myslicie?" Mnie się bardzo podoba, choć przesłuchałem tylko "Wages of Sin", ale i tak zawsze jak słucham to mnie trochę wpierdala w podłogę...może to dlatego, że wychowłem się na The Rasmus i Sepulturze... . Naj bardziej w tym wszystkim podoba mi się wokal Angeli... |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 565 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 10:06 Temat wpisu: |
|
|
wokal trzeba przyznac dosc oryginalnie wykonywany przez kobiete. hehe nie chcialbym byc lekarzem ktory odbieralby porod jej dziecka, wyobrazcie sobie jaki hardcor zrobilaby tam angela . Zespol jest bardzo fajny, ciekawe rify fajne kompozycje nie jakies kilka akordow na krzyz. Calkiem spoko 4+  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Markus ~user
Dołączył: 10 Lis 2007 Wpisów: 11 Miasto: Rybnik Kapela: Brain Contagium
|
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 8:45 Temat wpisu: |
|
|
swietna kapelka:) fakt vocal jest super, gitarzystow tez maja dobrych (co slychac) no i ta perka... mistrzostwo  |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 8:30 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | no i ta perka... mistrzostwo Smile |
no, wgniata w ziemie że ja pierdole |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|