| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Adams ~user

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 2:40 Temat wpisu: Disturbed |
|
|
Ja wielce szanuje ten zespół.Dan Donegan to po prostu wymiatacz gitar.Człowiek gra niesamowicie.Również wokal jest świetny.David Draiman...taki głos bym chciał mieć  _________________ Music is a weapon |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 9:07 Temat wpisu: |
|
|
Nie lubię Disturbed. Uważam, że nie mają niczego ciekawego/nowatorskiego do zaoferowania. Oklepane gitarowe riffy, niewyróżniająca się niczym linia basu. Wokal? David Draiman wcale nie ma ciekawej barwy głosu. Powiedziałbym raczej, że skrzeczy.
Owszem, mają kilka ciekawych piosenek (Prayer?) ale to nie wystarczy.
Słuchałem swojego czasu Disturbed i doszedłem do wniosku, że... zaczynają mnie denerwować tego typu teksty. Czy każda ich piosenka musi być o chorobach, gwałtach, morderstwach i innych tego typu gównach? Gdyby dało się wyczuć szczerość w głosie Davida to nie miałbym nic przeciwko. Na video.google znalazłem fragment ich koncertu (grali Prayer) i wokalista śpiewając cały czas się uśmiechał Śpiewa o takich rzeczach i zaciesza? Nie lubie takich cwaniaczków.
Edit:
... |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Czw Cze 15, 2006 10:34 Temat wpisu: |
|
|
| czy ja wiem, rzeźnia taka sama jak inne. slyszalem kilka ich piosenek w czasach kiedy sie do tego zmusilem i nie przypominam sobie zeby "wymiatacz gitar" Dan Donegan (co to ?) powalił cale swoje pokolenie na kolana. Chyba, że coś ominąłem albo nie dane mi było zrozumieć jego geniuszu. |
|
|
|
|
|
|
Adams ~user

|
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 11:20 Temat wpisu: |
|
|
Może ja nie jestem wymagającym słuchaczem ale uwielbiam ten zespół.Są gusta i guściki  _________________ Music is a weapon |
|
|
|
|
|
|
Miodas ~user
Dołączył: 09 Lip 2006 Wpisów: 4 Miasto: Brodnica Kapela: Emerika
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 9:15 Temat wpisu: |
|
|
Disturbed uslyszalem jakies pol roku temu...ale uwazam ze koles ma ciekawa barwe glosu...Powiedzialbym ze jedyna w swoim rodzaju...a zupa,skoro uwazasz ze to jest tylko skrzeczenie to wez tak zaskrzecz ? Pzdr
P.S. nie znam sie na Disturbed ale graja fajnie  _________________ SoaD rządzi Soad radzi SoaD nigdy Was nie zdradzi ! |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 6:54 Temat wpisu: |
|
|
| Po prostu nie kapuje o co chodzi temu zespołowi. Trzy czwarte kawałków, które słyszałem rozmyły mi sie w głowie i nic z nich nie pamiętam. Pogrążyło ich (moim zdaniem) wydanie singla będącego coverem, który został tak zmaltretowany, że został tam chyba tylko tekst. |
|
|
|
|
|
|
|