| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
perun ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 8:30 Temat wpisu: Hunter |
|
|
Bardzo lubie muzyke facetow ze Szczytna Raz(tylko:( )bylem na ich koncercie. Niesamowite show. Krotko:dobre gitary,przyjemny glos,wspanialem teksty. T.E.L.I i Medeis (czytac tez wspak)to jedne z najlepszych wydawnictw na polskim rynku. Goraco polecam.
www.hunter.art.pl |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 6:38 Temat wpisu: |
|
|
Też słucham Najbardziej podoba mi sie "Kiedy Umieram".
Na koncercie nie byłem... Ale jak bedzie to czemu nie  |
|
|
|
|
|
|
Ramirez ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 7:14 Temat wpisu: |
|
|
| Jak dla mnie to dobry zespół. |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 10:21 Temat wpisu: |
|
|
możesz bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi?? sory że sie czepiam ale chociaż napisz dlaczego ich uważasz za dobry zespół, ja też ich słucham chociaż muzyka jest troche psychodeniczna (takie było pierwsze moje odczucie gdy słuchałem ich po raz pierwszy)ale za to teksy sa super. najbardziej podoba mi sie Requiem II, SiedeM, OsieM, Kiedy umieram, płytki dołek i T.E.L.I _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Ramirez ~user
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 10:44 Temat wpisu: |
|
|
Krótko mówiąc ich muzyka wpada w ucho, a i teksty mają jakiś taki swój urok . Co do Requiem II i Kiedy Umieram - to się zgadzamy, według mnie dwa najlepsze kawałki. |
|
|
|
|
|
|
Vulture91 ~user
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 8:39 Temat wpisu: |
|
|
| Ciekawie grają, ale najlepsza piosenka to "BiałoCzerw". |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 8:55 Temat wpisu: |
|
|
bardzo dobry zespol najbardziej podoba mi sie t.e.l.i... zajebista ciezkosc. a requirem i medeis- zalatuje tam metallica, ale tez jest dobrze. inaczej niz na teli, ale rowniez konkretnie. _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:09 Temat wpisu: |
|
|
Pod większością z powyższych opinii mogłabym się podpisać z całkowitą odpowiedzialnością. Niestety,nie zdarzyło mi się być na koncercie.. Przyznam się,że do słuchania zespołu przyciągnęły mnie teksty,ale kiedy zapoznałam się z muzyką,nie było już możliwości nie słuchania Huntera.
BiałoCzerw,Krzyk kamieni,Kiedy umieram,NieRaj i Niepokój-to jest to.. _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
|