Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
KAT

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Rock/Metal/Punk
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gkoz
~user

Wpisów: 4
Miasto: Kraków
WpisWysłany: Czw Sty 24, 2008 11:27    Temat wpisu: KAT  Zacytuj zaznaczone      

Przeglądam te tematy i widze Behemoth, Frontside, Hunter, a zabrakło mi tutaj jednego i według mnie jednego z najważniejszych polskich zespołów metelowych jakim jest katowicki KAT. Osobiscie jest to jeden z moich ulubionych zespołów
Ogląda profil użytkownika   
mazdah
+Redaktor

Wpisów: 97
Miasto: Kalisz
Kapela: The Removal Machine
WpisWysłany: Pią Sty 25, 2008 10:23    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Szalenie podoba mi się najnowsza wersja Ostatniego taboru. Mogliby nagrać w takim stylu jakąs płytę, choć pewnie większości fanów by się nie spodobała
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
gkoz
~user

Wpisów: 4
Miasto: Kraków
WpisWysłany: Pią Sty 25, 2008 4:17    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Już nie nagrają ;P
KAT sie rozpadł na dwa KATy i po sądach dochodzą swoich praw do utworów czy nazwy
Ogląda profil użytkownika   
waldek89
~user

Wpisów: 40
Miasto: Warszawsa
WpisWysłany: Nie Lut 10, 2008 4:23    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

pamietam taką anegdotę, jak moj znajomy organizował koncert jak jeszcze KAT zaczynal kariere, myslal ze nazwa ta to skrot od KATOLICKI, a ze koncert byl na rzecz budowy kosciola to odbywal sie po niedzielnej mszy, jak oni wparowali na scene, to ludzie zbaranieli Smile
~user

Wpisów: 116
Miasto: okolice Bielska-Białej
Kapela: Agrressour
WpisWysłany: Czw Lut 14, 2008 9:30    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

kat, porzadna kapela... klasyk. jednak mind cannibals mnie bardzo odepchnal do tylu.
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Rock/Metal/Punk Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: