| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
torm ~user

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 10:47 Temat wpisu: |
|
|
| Wiesz, ja nie wiem jaki to jest "typ samobojcy", czlowiek ktory chce sie zabic z reguly nikomu o tym nie mowi i zazwyczaj dla calego otoczenia jest to szok, gdy koles strzela sobie w banke. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 348 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 3:23 Temat wpisu: |
|
|
| torm napisało: | | Wiesz, ja nie wiem jaki to jest "typ samobojcy", czlowiek ktory chce sie zabic z reguly nikomu o tym nie mowi i zazwyczaj dla calego otoczenia jest to szok, gdy koles strzela sobie w banke. |
Nie zawsze. Czasem widać, że ten kolo się zajebie prędzej, czy później. W każdym razie jest za dużo niejasności i za dużo dowodów na to, że nie było to samobójstwo _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:56 Temat wpisu: |
|
|
Coraz bardziej zaczynam wierzyć że jednak ktoś mu w tym pomógł.
Podobno w chwili śmierci był tak naćpany że nie mógł by unieść strzelby i nacisnąć na spust, a co dopiero wycelować sobie w głowe. Dużo tego, faktycznie. |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 10:12 Temat wpisu: |
|
|
| zupa napisało: | Coraz bardziej zaczynam wierzyć że jednak ktoś mu w tym pomógł.
Podobno w chwili śmierci był tak naćpany że nie mógł by unieść strzelby i nacisnąć na spust, a co dopiero wycelować sobie w głowe. |
On miał dawkę 3-krotnie przekraczającą dawkę śmiertelną. Po takiej ilości człowiek nawet nie jest w stanie....uwaga....wyjąć strzykawki z ręki(nawet taki ćpun jak Cobain). Tymczasem, gdy go znaleźli, rękawy miał opuszczone, a "sprzęt" do brania leżał kulturalnie z boku, ładnie złożony. Po jego śmierci ktoś jeszcze płacił jego kartą. To się skończyło, gdy ujawniono, że go znaleźli. Odciski z broni nie były sprawdzone. Policja zobaczyła karabin i list i z prostego rachunku im wyszło, że karabin+ciało+list = samobójstwo. Odciski zostały zbadane dopiero po 3 miesiącach i były w ogóle nieczytelne...
Zresztą mógłbym o tym gadać godzinami , więc po prostu polecam przeczytać coś, lub obejrzeć. Polecam film: "Kurt i Courteney", książkę: "Kto zabił Kurta Cobaina", a także "Przewodnik po sprawie Kurta Cobaina"(czy jak to się nazywało) autorstwa Toma Granta. _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
NiCO ROBiN ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 9:51 Temat wpisu: |
|
|
| u mnie muzyka to podstawowa substancja życiowa, zaraz po jedzeniu, bez tego nie można żyć |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 9:54 Temat wpisu: |
|
|
| NiCO ROBiN napisało: | | u mnie muzyka to podstawowa substancja życiowa, zaraz po jedzeniu, bez tego nie można żyć |
Zgadzam się całkowicie. Tylko w muzyce nadzieja  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
NiCO ROBiN ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:03 Temat wpisu: |
|
|
myślę, że nie tylko ja tak sądzę ale muzyka to coś naprawdę wspaniałego, nie chce tu obrażać nikogo, ale współczuje osobom słuchającym techno, bo nie uważam tego za muzykę |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 549 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:35 Temat wpisu: |
|
|
no brawo wreszcie ktos to tu napisal NiCO ROBIN pozdro dla Ciebie hahahaha wiecie co mnie najbardziej zastanawia? To ze przez cala taka durna pioseneczke techno leci ten sam rytm z niekiedy jakimis wstawkami zrobionymi na klawiszach, ktore ludzie wykorzystuja pozniej w tych tzw przez nich mixach a generalnie nie maja zielonego pojecia o muzyce... poffff i jeszcze na dodatek niekiedy nazywaja sie muzykami hahahaha nie no prosze... A ludzie do tego sie super bawia... Nie mowie juz nic o Hip Hopie gdzie jest stale ten sam rytm.... bezsensu.... od razu widac ze muzyka dla wykolejencow i bezmozgow. nie obrazajac niczyich uczuc ale ja tak uwazam. SOrry jesli kogos urazilem... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
NiCO ROBiN ~user

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 10:50 Temat wpisu: |
|
|
| chociaż taka osoba, co słucha techno, może np. pracować w pokrewnych sobie zawodach, np. operator młota pneumatycznego... |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 549 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:59 Temat wpisu: |
|
|
albo konserwator powieszchni plaskich (ciec) hahahaha  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Juhas +Redaktor
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 9:14 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | | Nie mowie juz nic o Hip Hopie gdzie jest stale ten sam rytm.... bezsensu.... od razu widac ze muzyka dla wykolejencow i bezmozgow. (...) |
Nie generalizuj aż tak mocno. Owszem - większość hh taka jest(przynajmniej wg rockowców i metali ), ale przypomnij sobie np. Kalibra. Poza tym trafiają się jeszcze czasami jakieś kawałki hh na poziomie.
Albo taki np. Eminem. Co o nim sądzicie? _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
NiCO ROBiN ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:09 Temat wpisu: |
|
|
| Eminem... nie wypowiadam się, jak to mówią jeden woli kwiatki, inny córkę ogrodnika:p |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:16 Temat wpisu: |
|
|
W sumie zgodzę się z poprzednikami :F
nastało pokolenie techno trance dance, a ta muzyka ich "otumania" (łohohoh jakie ja rzeczy pisze) stoję sobie kulturalnie w tramwaju... a koło mnie dziewczyna.. dost atrakcyjna i 20 min. ze słuchawek się niesie umcy umcy umcy umcy. Jeszcze nie trawie tego jak ktoś twierdzi że to jest jedyny słuszny gatunek "muzyki" i świata poza tym nie widzi.... a gdzie przesłanie, gdzie tekst?
umcy umcy umcy umcy "i białe rękawiczki" omfg  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:27 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM napisało: | a generalnie nie maja zielonego pojecia o muzyce... poffff i jeszcze na dodatek niekiedy nazywaja sie muzykami hahahaha nie no prosze... ... |
a generalnie to muzyka nie jest kanonem i kazdy moze sobie robic co chce i jak chce, nawet jesli nie za bardzo sie orientuje w samej teorii, nieprawdaż? |
|
|
|
|
|
|
8ystry ~user

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:30 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | kazdy moze sobie robic co chce |
ale nie opadają Ci ręce jak widzisz ludzi przekonanych, że coś jest dobre i nie odpuszczają? Ja rozumiem wpada w ucho, czyli jest po prostu fajne, ale poziom zaawansowania przytłacza... _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|