| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
torm ~user

Wysłany: Pon Gru 04, 2006 8:34 Temat wpisu: Normalsi |
|
|
Postanowiłem, że wypromuje rodzimą scene rockowa bo ze znajomoscia normalsow poza sama łodzia jest naprawde licho. Jak narazie chlopaki wydali oficjalnie 2 albumy. Oba sa naprawde konkretne rockowo. Jak was interesuje to wlazcie na www.normalsi.pl -> w zakladce dyskografia mozna sobie posluchac kilku utworow. Osobiscie polecam wam kupic plyty i ztestowac wszystko. Czekam na wasze opinie  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 565 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 8:39 Temat wpisu: |
|
|
tia Normalsi. heh graja nawet nawet chodz na Zderzaku dali dupy troche bo sprzet im sie rypal muzyka calkiem fajna, mozna popogowac a tak to tyle........ hahahaha wokalista podpierdzielal sie do mojej dziewczyny wrrrrrr jak grali koncert w Zgierskiej Agrafce wrrr kill!!!!! \,,/AvE\,,/  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Pon Gru 04, 2006 8:43 Temat wpisu: |
|
|
No z tego co slyszalem to sprawe zjebal koles od naglosnienia bo zle wszystko poustawiał Ale to normalka, ze od naglosnienia zawsze jest jakis cieciuch. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 565 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 8:50 Temat wpisu: |
|
|
heh. moze... innym nie spieprzyl... ogolnie nie za ciekawie to brzmialo ale jesli to wina ciecia od naglosnienia to ok. jesli chodzi o gre to muzyka spoko...  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 324 Miasto: Łódź Kapela: Testowy
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 9:45 Temat wpisu: |
|
|
Nie to ze od razu dochodze ale posłuchac można - najlepsze piosenki z nowej płyty to "Ziemia", "Rece w górze", "Kain i Abel", "Mateusz Lewita" i "List do Ojca".
Ze starej "Soliloquium", "Do stracenia", "Patologia", "Moja Wojna" i "Nie ma mowy".
Na koncercie w Łodzi byłem i grali naprawde niezle  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Wto Gru 05, 2006 3:11 Temat wpisu: |
|
|
| Mnie troche wkurwia ze nie graja starszych kawalkow bo maja z tym jakies kompleksy ;|Wedlug mnie takie "Nie ma lekko" albo "Trzcina" to jedne z ich najlepszych kawalkow i mogliby je grac dla tlumu. |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 437 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 3:59 Temat wpisu: |
|
|
mozna by sie z nimi skontaktowac i zaprosic tutaj. Jakas w miare znana kapela by sie w koncu przydała  |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 5:25 Temat wpisu: |
|
|
Normalsi pracuja w pewnym łódzkim sklepie muzycznym - spotyka sie ich nawet czesto Torm z nimi pogada, mnie juz raz jeden opierdolił...  |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 437 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 7:34 Temat wpisu: |
|
|
za gadke o portalu, czy za coś innego?  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Wto Gru 05, 2006 7:54 Temat wpisu: |
|
|
wezcie moze napiszcie cos o zespole  |
|
|
|
|
|
|
zupa ~user

|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 10:05 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | za gadke o portalu, czy za coś innego? |
Chciałem kupic bilet na ich koncert ale sklep był juz zamkniety... Ale widziałem Ritusa (basiste) przez szybke więc zacząłem walić No i sie chłopaczyna zdenerwował. Ale bilet dostałem...
| Cytat: | | wezcie moze napiszcie cos o zespole |
Fajni sa. |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:33 Temat wpisu: |
|
|
Torm,ten koncert 17 maja na Święcie Łodzi (scena Piotrkowska/Piłsudskiego),
czy na to wstęp jest wolny? _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
|