Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Broda i ekipa, czyli Habakuk

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Reggae/Ragga/Ska
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quba
@Naczelny

Wpisów: 427
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 2:46    Temat wpisu: Broda i ekipa, czyli Habakuk  Zacytuj zaznaczone      

Habakuk to grupa, która wg mnie podczas ostatniego Woodstoocku dała najlepszy koncert. Mam do tego zespołu wielki sentyment, bo ich "rozczochrany łeb" był chyba pierwszą piosenką, która to skłoniła mnie do słuchania muzyki, której na co dzień nie uświadczymy w radiu. Wiele się słyszy, ze kariera uderzyłą im do głowy, że gwiazdorzą, a ja mimo wszystko darzę ich szacunkiem za to, czego do tej pory dokonali. Jestem spod częstochowy, dlatego też przemawia do mnie piosenka "miasto" nagrana z Muńkiem Staszczykiem. Nie zapominajmy także o chyba najsłynniejszym ngraniu "rasta trans". Czekam na wasze opinie! Smile
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Somefour
~user

Wpisów: 7
Miasto: Łdź
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 7:06    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Dość nie dawno, bo na początku tego miesiąca chyba (albo koniec lutego) w Łodzi, byłem na ich koncercie. Wcześniej mi się nie spodobali, może tylko kawałki familijna komitywa i miasto (oba współtworzone z innymi wykonawcami) Ale na koncercie ich polubiłem, fajnie zagrali, dobrze się bawiłem.
Może i gwiazdorzą, ale póki co grają fajnie.
Ogląda profil użytkownika   
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Reggae/Ragga/Ska Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: