|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Miodek ~user
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 8:50 Temat wpisu: Natanael |
|
|
Wiem wiem...pewnie 80% z Was nie zna tego zespolu. Ale wlasnie dlatego napisalem ten temat. Mozecie posluchac jego piosenek za darmo i LEGALNIE gdyz Natanael jako jeden z naprawde nielicznych zespolow wydal darmowa plyte dla wszystkich wielbicieli zespolu. Ich piosenki mozna sobie posciagac z np. mp3.wp.pl . A co do muzyki, to wydaje mi sie ona bardzo dojrzala i pozbawiona tego wyswiechtanego i przekrecanego na wszystkie strony przekazu jaki ma niesc reggae. W ich muzyce liczy sie spokoj i ...subiektywizm:-).Tak tak, subiektywizm. Mialem okazje przeprowadzic wywiad z Konradem Wlodarzem i tez sie zdziwilem co on wygaduje:-). Wg niego nie warto przekonywac kogos do czegos co dziala tylko na niego. Ale moze dzieki temu ich piosenki tak dobrze do mnie trafiaja. Moze stosowanie subiektywizmu to idealny sposob na ten nasz obiektywizm? A wiec, zachecam do sluchania i refleksji _________________ Jutro bede duzy, dzisiaj jestem maly |
|
|
|
|
|
|
Monika ~user
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 6:17 Temat wpisu: |
|
|
| nawet fajnie graja, ale czasem trochę przynudzają... |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:49 Temat wpisu: |
|
|
Nie podoba mnie się... _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|