Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Natanael

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Reggae/Ragga/Ska
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Miodek
~user

Wpisów: 8
Miasto: Olesno
WpisWysłany: Wto Mar 25, 2008 8:50    Temat wpisu: Natanael  Zacytuj zaznaczone      

Wiem wiem...pewnie 80% z Was nie zna tego zespolu. Ale wlasnie dlatego napisalem ten temat. Mozecie posluchac jego piosenek za darmo i LEGALNIE gdyz Natanael jako jeden z naprawde nielicznych zespolow wydal darmowa plyte dla wszystkich wielbicieli zespolu. Ich piosenki mozna sobie posciagac z np. mp3.wp.pl . A co do muzyki, to wydaje mi sie ona bardzo dojrzala i pozbawiona tego wyswiechtanego i przekrecanego na wszystkie strony przekazu jaki ma niesc reggae. W ich muzyce liczy sie spokoj i ...subiektywizm:-).Tak tak, subiektywizm. Mialem okazje przeprowadzic wywiad z Konradem Wlodarzem i tez sie zdziwilem co on wygaduje:-). Wg niego nie warto przekonywac kogos do czegos co dziala tylko na niego. Ale moze dzieki temu ich piosenki tak dobrze do mnie trafiaja. Moze stosowanie subiektywizmu to idealny sposob na ten nasz obiektywizm? A wiec, zachecam do sluchania i refleksji
~user

Wpisów: 3
Miasto: Olesno
WpisWysłany: Pon Mar 31, 2008 6:17    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

nawet fajnie graja, ale czasem trochę przynudzają...
Ogląda profil użytkownika   
cała w trawie
~user

Wpisów: 127
Miasto: Koło
WpisWysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:49    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Nie podoba mnie się...
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Reggae/Ragga/Ska Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: