| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zosiek_3CDH ~user
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 4:33 Temat wpisu: Jak grać klasycznie?? |
|
|
Mam problem, nie wiem jak się gra klasycznie?? CZy moglibyście mi podać jakieś linki, albo cos w tym rodzaju...  |
|
|
|
|
|
|
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 4:40 Temat wpisu: |
|
|
Chodzi Ci o technikę gry czy kompozycję? _________________
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Czw Maj 17, 2007 7:57 Temat wpisu: |
|
|
Samemu bedzie ci trudno nauczyc sie techniki klasycznej (ulozenie dloni, postawa itepe.). Nie nalezy w tym wzgledzie ryzykowac ze sie jest geniuszem jak Segovia. Najlepiej zapisz sie na lekcje do muzyka ktory ukonczyl amuz w klasie gitary, innych sobie odpusc bo z reguly nie naucza cie porzadnie grac klasycznie.
jesli juz chcesz koniecznie jakies internetowe lekcje to polukaj na youtubie, np. http://youtube.com/watch?v=hxR_esEw_xs . |
|
|
|
|
|
|
miglu149 ~user
|
Wysłany: Wczoraj o 18:42 Temat wpisu: |
|
|
Ja byłem na ok. 10 lekcjach w grupie i tam się nauczyłem tylko podstaw. Reszty się nauczyłem sam w domu i myślę, że tak jest lepiej  _________________ Yo ziom  |
|
|
|
|
|
|
sledz *Moderator

|
Wysłany: Wczoraj o 19:52 Temat wpisu: |
|
|
miglu149 - to jest dobre rozwiązanie, ale należy pamiętać o późniejszych kilku spotkaniach z doświadczonym nauczycielem, coby sprawdził i skorygował technikę. I to na każdym poziomie zaawansowania... Dobrze się wymieniać doświadczeniami. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
miglu149 ~user
|
Wysłany: Dzisiaj o 08:19 Temat wpisu: |
|
|
W sumie masz rację, ale póki co nie wiem co może być do skorygowania... Akordy? Tabulatura? _________________ Yo ziom  |
|
|
|
|
|
|
sledz *Moderator

|
Wysłany: Dzisiaj o 11:58 Temat wpisu: |
|
|
Omujborze.
Mówię o technice, o technice! To, że nie wiesz co można korygować (tabulatura, akordy, phi!), to świadczy tylko o tym, że jest co korygować. _________________
 |
|
|
|
|
|
|
|