Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Kupno gitary przez internet. Porady dla amatorów.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Juhas
+Redaktor

Wpisów: 306
Miasto: Łódź
Kapela: Neurotic
WpisWysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:16    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Cytat:
okres mial?

Albo sraczkę

Cytat:
Albo widział Cię pierwszy raz na oczy w tym sklepie
Confused to rozumiem, ze zeby kupic cos fajnego trzeba sie do tego sklepu wybierac codziennie przez 3 tygodnie i potem sprzedawca łaskawie nie zechce wcisnąć ci gówna?

No nie. Ale ja tylko tam chodzę. Nawet po kostkę, żeby kupić jak mi się zetrze
Zresztą nigdzie nie spotkałem się z takim podejściem jak w tym sklepie. Czasem dadzą Ci jakieś gratisy. Kiedyś nawet dawno temu pożyczyli nam trochę sprzętu na ładne oczy.

Cytat:
z tego co slyszalem to on nie jest dobrym nauczycielem.

A tego nie wiem. Wiem, że już nie uczy.

Cytat:
nie lubie rittera bo sie lansuje na najwiekszego bossa i mimo, ze jest zajebistym muzykiem to czasami mu w tym sklepie odpierdala i to mocno. Juz wole jak tam ten dziadu siedzi

Ja tam do niego nic nie mam. W ogółe moim zdaniem najlepszy sklep w mieście
W sumie tylko raz mi spieprzyli. Oddaliśmy z kumplem gitarki, żeby nam menzury dobrze nastroili.... No zrobili to chyba wg teorii, bo sami lepiej sobie nastroiliśmy.... Ale cóż... To tylko ludzie

~user

Wpisów: 31
WpisWysłany: Wto Maj 01, 2007 7:45    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

ja kupiłem gitare na allegro. a więc to co moge powiedziec z własnego doświadczenia, to to żeby kupowac w firmach a nie od prywatnych sprzedawców. ja na szczescie nic nie straciłem ale tylko dlatego że trafiłem na uczciwego allegrowicza, ale inni nie musza miec takiego farta jak ja.
~user

Wpisów: 8
Miasto: Lubartów
WpisWysłany: Nie Maj 06, 2007 3:10    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Jeżeli chodzi o uszkodzenia to ostatnio sprawa się poprawiła. Gitarki są dobrze pakowane, możliwe jest też otworzenie jej przy kurierze i przetestowanie.
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
lordlolek
~user

Wpisów: 31
WpisWysłany: Wto Maj 08, 2007 8:13    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Inferno napisało:
możliwe jest też otworzenie jej przy kurierze i przetestowanie.

niestety nie zawsze Sad ja nie mogłem zbadac podczas odbiórki bo kurier powiedział "boss nie kazał" <rotfl> co za pajac. pokazałem mu oświadczenie na allegro (wydrukowane miałem) że mam sprawdzic, ale kuriej jak nakręcony powtarzał powyższe zdanie. potem jak poszedł, a ja rozpakowywałem gitare, zastanawiałem sie czy mi kitu w ręke nie wcisneli. ale na szcęście mam dobrą git. nie oszukali mnie Smile

Pozdrawiam!

~user

Wpisów: 8
Miasto: Lubartów
WpisWysłany: Wto Maj 08, 2007 12:09    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Zawsze można nie brać Smile
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
torm
~user

Wpisów: 270
Miasto: Łódź
Solówki: 1
WpisWysłany: Sro Maj 09, 2007 6:52    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

lordlolek napisało:
to co moge powiedziec z własnego doświadczenia, to to żeby kupowac w firmach a nie od prywatnych sprzedawców.

Jest zupełnie na odwrót. Firmy czesto wpychaja na allegro sprzet dosc stary ktory zalega im na magazynach (zwlaszcza gowniane gitarki w rejonie cenowym 150-300 zł). Poza tym przy transporcie gitara moze sie dosc powaznie uszkodzic (zwlaszcza klasyki i akustyki). z pudłami dochodzi do tego problem skoków temperatury i potem pod 2-3 dniach od odebrania gitary ma sie "pajeczynki" na calej dlugosci płyt. Wiekszosc prywatnych sprzedawcow wystawiajacych sprzet solidny w swojej klasie preferuje odbior osobisty, dzieki czemu mozna przestestowac sprzet no i nie trzeba placic za kuriera.
Ogląda profil użytkownika   
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: