|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juhas +Redaktor
Dołączył: 20 Lut 2007 Wpisów: 306 Miasto: Łódź Kapela: Neurotic
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:16 Temat wpisu: |
|
|
Albo sraczkę
| Cytat: | Albo widział Cię pierwszy raz na oczy w tym sklepie
to rozumiem, ze zeby kupic cos fajnego trzeba sie do tego sklepu wybierac codziennie przez 3 tygodnie i potem sprzedawca łaskawie nie zechce wcisnąć ci gówna? |
No nie. Ale ja tylko tam chodzę. Nawet po kostkę, żeby kupić jak mi się zetrze
Zresztą nigdzie nie spotkałem się z takim podejściem jak w tym sklepie. Czasem dadzą Ci jakieś gratisy. Kiedyś nawet dawno temu pożyczyli nam trochę sprzętu na ładne oczy.
| Cytat: | | z tego co slyszalem to on nie jest dobrym nauczycielem. |
A tego nie wiem. Wiem, że już nie uczy.
| Cytat: | nie lubie rittera bo sie lansuje na najwiekszego bossa i mimo, ze jest zajebistym muzykiem to czasami mu w tym sklepie odpierdala i to mocno. Juz wole jak tam ten dziadu siedzi  |
Ja tam do niego nic nie mam. W ogółe moim zdaniem najlepszy sklep w mieście
W sumie tylko raz mi spieprzyli. Oddaliśmy z kumplem gitarki, żeby nam menzury dobrze nastroili.... No zrobili to chyba wg teorii, bo sami lepiej sobie nastroiliśmy.... Ale cóż... To tylko ludzie  _________________ Cóż to za impreza była, że się zebra urodziła? |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 7:45 Temat wpisu: |
|
|
ja kupiłem gitare na allegro. a więc to co moge powiedziec z własnego doświadczenia, to to żeby kupowac w firmach a nie od prywatnych sprzedawców. ja na szczescie nic nie straciłem ale tylko dlatego że trafiłem na uczciwego allegrowicza, ale inni nie musza miec takiego farta jak ja.  _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Inferno ~user
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 3:10 Temat wpisu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o uszkodzenia to ostatnio sprawa się poprawiła. Gitarki są dobrze pakowane, możliwe jest też otworzenie jej przy kurierze i przetestowanie. |
|
|
|
|
|
|
lordlolek ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 8:13 Temat wpisu: |
|
|
| Inferno napisało: | | możliwe jest też otworzenie jej przy kurierze i przetestowanie. |
niestety nie zawsze ja nie mogłem zbadac podczas odbiórki bo kurier powiedział "boss nie kazał" <rotfl> co za pajac. pokazałem mu oświadczenie na allegro (wydrukowane miałem) że mam sprawdzic, ale kuriej jak nakręcony powtarzał powyższe zdanie. potem jak poszedł, a ja rozpakowywałem gitare, zastanawiałem sie czy mi kitu w ręke nie wcisneli. ale na szcęście mam dobrą git. nie oszukali mnie
Pozdrawiam! _________________ ROCKIE!!!!! |
|
|
|
|
|
|
Inferno ~user
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 12:09 Temat wpisu: |
|
|
Zawsze można nie brać  |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Sro Maj 09, 2007 6:52 Temat wpisu: |
|
|
| lordlolek napisało: | | to co moge powiedziec z własnego doświadczenia, to to żeby kupowac w firmach a nie od prywatnych sprzedawców. |
Jest zupełnie na odwrót. Firmy czesto wpychaja na allegro sprzet dosc stary ktory zalega im na magazynach (zwlaszcza gowniane gitarki w rejonie cenowym 150-300 zł). Poza tym przy transporcie gitara moze sie dosc powaznie uszkodzic (zwlaszcza klasyki i akustyki). z pudłami dochodzi do tego problem skoków temperatury i potem pod 2-3 dniach od odebrania gitary ma sie "pajeczynki" na calej dlugosci płyt. Wiekszosc prywatnych sprzedawcow wystawiajacych sprzet solidny w swojej klasie preferuje odbior osobisty, dzieki czemu mozna przestestowac sprzet no i nie trzeba placic za kuriera. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|