Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Sprawa zespołu Feel

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Pop/Dance/ R'n'b
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quba
@Naczelny

Wpisów: 424
Miasto: Olesno
Kapela: newbandz
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 2:34    Temat wpisu: Sprawa zespołu Feel  Zacytuj zaznaczone      

Jestem człowiekiem bardzo otwartym na różne rodzaje muzyki, dlatego też w pewnym momencie zainteresował mnie zespół feel. Było to oczywiście jeszcze przed festiwalem w sopocie. Gdy pierwszy raz usłyszałem singiel "a gdy jest już ciemno" w "ciemno" byłem w stanie powiedzieć, że to będzie niedługo grane w radiu. Sopot oczywiście bardzo w tym pomógł. Sam jednak, mimo tego stwierdzania, od razu wiedziałem, że do mnie ta muzyka nie do konca przemawia, gdyż interesuję się muzyką bardziej ambitną i nie traktującą ciągle tylko i wyłącznie na jeden temat. W pewnym momencie miałem już lekkie obrzydzenie, kiedy to każda wizyta w samochodzie łącząca się z włączeniem radia, musiała zakończyć się przesłuchaniem tego kawałka, często bez względu na falę, jaką wybrałem. Nie mogę jednak powiedzieć, że wobec takich kapel jestem nastawiony negatywnie. Są ambitni, dązyli do sukcesu i osiągnęli go.
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
Mallorca
~user

Wpisów: 4
WpisWysłany: Wto Cze 10, 2008 10:36    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Nie mam nic do ich ambicji, ale też mam już och dość...
Poz tym wg. mnie Feel nie potrafi śpiewać, większość czasu stęka, jęczy, albo wyje...
Ogląda profil użytkownika   
Adder
~user

Wpisów: 117
Kapela: Agrressour
WpisWysłany: Wto Cze 10, 2008 1:24    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Poza tym totalna komercha, pchają sie gdzie mogą, bo zdaja sobie sprawe że nie grają nic nadzywczajnego i ich slawa szybko przeminie więc poki im sie da zarobić na wszystkim na czym mogą to zarabiają
Azael
~user

Wpisów: 5
WpisWysłany: Wto Cze 10, 2008 9:54    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Następna ich płyta moim zdaniem nie osiągnie wielkiego sukcesu (albo nie wyjdzie), a kolejne zostaną zapomniane...
I tak skończy sie ich kariera (tak samo jak się zaczęła)
Wyświetl wpisy z ostatnich:   
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Artyści i Wykonawcy » Pop/Dance/ R'n'b Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: