|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 424 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 2:34 Temat wpisu: Sprawa zespołu Feel |
|
|
| Jestem człowiekiem bardzo otwartym na różne rodzaje muzyki, dlatego też w pewnym momencie zainteresował mnie zespół feel. Było to oczywiście jeszcze przed festiwalem w sopocie. Gdy pierwszy raz usłyszałem singiel "a gdy jest już ciemno" w "ciemno" byłem w stanie powiedzieć, że to będzie niedługo grane w radiu. Sopot oczywiście bardzo w tym pomógł. Sam jednak, mimo tego stwierdzania, od razu wiedziałem, że do mnie ta muzyka nie do konca przemawia, gdyż interesuję się muzyką bardziej ambitną i nie traktującą ciągle tylko i wyłącznie na jeden temat. W pewnym momencie miałem już lekkie obrzydzenie, kiedy to każda wizyta w samochodzie łącząca się z włączeniem radia, musiała zakończyć się przesłuchaniem tego kawałka, często bez względu na falę, jaką wybrałem. Nie mogę jednak powiedzieć, że wobec takich kapel jestem nastawiony negatywnie. Są ambitni, dązyli do sukcesu i osiągnęli go. |
|
|
|
|
|
|
Mallorca ~user
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 10:36 Temat wpisu: |
|
|
Nie mam nic do ich ambicji, ale też mam już och dość...
Poz tym wg. mnie Feel nie potrafi śpiewać, większość czasu stęka, jęczy, albo wyje... |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 1:24 Temat wpisu: |
|
|
| Poza tym totalna komercha, pchają sie gdzie mogą, bo zdaja sobie sprawe że nie grają nic nadzywczajnego i ich slawa szybko przeminie więc poki im sie da zarobić na wszystkim na czym mogą to zarabiają |
|
|
|
|
|
|
Azael ~user
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 9:54 Temat wpisu: |
|
|
Następna ich płyta moim zdaniem nie osiągnie wielkiego sukcesu (albo nie wyjdzie), a kolejne zostaną zapomniane...
I tak skończy sie ich kariera (tak samo jak się zaczęła) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
|
|
|