Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Poszukiwany, Poszukiwana...

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michu
~user

Wpisów: 11
Miasto: Bytom
WpisWysłany: Sro Mar 19, 2008 9:29    Temat wpisu: Poszukiwany, Poszukiwana...  Zacytuj zaznaczone      

Więc jak ogólnie wiadomo często jest tak że młodzi początkujący basiści mają jakieś osoby nad sobą bardziej doświadczone (tak zwani nauczyciele). Jednak często zdarza się tak, że nauczyciela trudno znaleźć. Ja na przykład jestem z Bytomia i mam problem z odnalezieniem tak owej osoby. Jest jeden "miszczu" w Rudzie Śląskiej, jednak sporo sobie liczy od godzinki i często wyjeżdża w trasy koncertowe. Jeżeli ktoś ma jakieś oferty ze śląska proszę podawać . Również z innych regionów gdyż sądzę ze nie tylko ja mam taki problem, lecz wiele osób które chcą poznać tajniki tego wspaniałego instrumentu. Ja się uczę na własną rękę, jednak wiadomo że lepiej by ktoś nam pomagał. Ave
Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Gitara Basowa Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: