Portal poświęcony młodym zespołom muzycznym » forum muzyczne, gitara, gitara basowa, perkusja, klawisze
Login:
Pass:
Igor Falecki - młody perkusista

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Perkusja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
quba
@Naczelny

Wpisów: 402
Miasto: Olesno
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 11:23    Temat wpisu: Igor Falecki - młody perkusista  Zacytuj zaznaczone      

Co sądzicie o tym małym chłopaku? Jak tak przeglądam sobie filmiki na youtube, to naprawde zazdroszczę mu rodziców, ze tak wcześnie oswoili go z instrumentem. Smile No oczywiście talent to już inna sprawa. Zobaczymy jak się bedzie rozwijal, ale poki co wrożę karierę. Szkoda, że ja nie dostałem jakieś gitarki w łąpę w wieku 4 lat ;-)
Ogląda profil użytkownika   Odwiedź stronę autora
sledz
*Moderator

Wpisów: 106
Miasto: Poznań
WpisWysłany: Pon Mar 24, 2008 11:36    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

W takiej rodzinie to nietrudno o smykałkę do muzykowania, a na szczęście tatusiowi - bębnienia. Rodzice mu nie wcisnęli perkusji, on sam sobie rozkładał różne rzeczy i walił po nich - a że całkiem nieźle szło, kupili gary. Ekstra sprawa, jak chłopaczkowi zapał nie minie i rodziciele zadbają o rozwój, może z niego niezły muzyk wyróść (;

PS. Bratanek ma 4 miesiące, więc ja też od małego będę mu wpajał co dobre!

Wpisów: 70
Miasto: Kraków
Solówki: 2
WpisWysłany: Wto Mar 25, 2008 12:06    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

No miałem m okazje widzieć Igora na żywo (Targi Music Media w Krakowie) no i nieźle daje po tych garach, lubię sobie czasem go posłuchać. Mam nadzieje ze jak podrosnie to będzie miał dobre groove'y... w sumie teraz już ma dobre. Tylko jedno mnie wkurza - endorsment, no ale z drugiej strony darmowe perki to tez jest coś
Ogląda profil użytkownika   
Juhas
+Redaktor

Wpisów: 306
Miasto: Łódź
Kapela: Neurotic
WpisWysłany: Wto Mar 25, 2008 9:50    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Moim zdaniem Igor ma niesamowitą szasę zostać najlepszym perkusistą świata. Byle trafił do jakiegoś dobrego zespołu Smile
~user

Wpisów: 8
Miasto: Płock / Łódź
Kapela: Bohomaz
WpisWysłany: Sob Mar 29, 2008 2:41    Temat wpisu:  Zacytuj zaznaczone      

Jak dla mnie ten chłopak rozwija się normalnie jak na swój wiek (oczywiście chodzi o perkusję). Jego gra nie jest niczym nadzwyczajnym ale... No właśnie. Wiek, w którym zaczął, wsparcie rodziców, duży zapał i to, że uczył go sam Dom Famularo robi wrażenie. Liczę, że kiedyś będzie wielki.
Jeden z ostatnich filmów z Igorem:
http://pl.youtube.com/watch?v=wjY2KJnX30E

Napisz nowy temat   {L_POST_REPLY_TOPIC}    Forum » Perkusja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: