| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Smar ~user

|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 12:45 Temat wpisu: Gdzie szukać nut? |
|
|
| Może mi ktoś podać linki do stron z nutami na klawisze?? Dzięki za każdego linka. |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 1:54 Temat wpisu: |
|
|
Ja osobiscie uzywam z tabow do GP i tobie tez radze. To stronka z ktorej biore najwiecej tabow http://www.ultimate-guitar.com/ mysle ze powinienes dostac wszystko co chcesz. _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Daniel ~user
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 10:37 Temat wpisu: Gdzie szukać nut? |
|
|
a w jakim programie moge te taby otwarzac?
Kiedys odtwarzalem w Guitar Pro ale to tylko przez 15 dni bo to wersja darmowa czy cos
Ktos moze mi podac link aby sciagnac jakis przyzwoity program ? _________________ This is only Rock'n'Roll |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 1:02 Temat wpisu: |
|
|
Plik w formacie GP można odtwarzać tylko w Guitar Pro(chyba). A co do GP, skąd można pobrać dźwieki do instumentów, bo nie moge odtworzyć paru plików a nie chce drukować w ciemno _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Daniel ~user
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 4:29 Temat wpisu: |
|
|
Czy ktoś moze mi podac linka aby sciagnac guitar pro lub podzielic sie programem juz kilka razy sciagalem i instalowalem i za kazda raz wyskakiwalo ze czas mina z darmowa wersja choc nawet nie uzywalem _________________ This is only Rock'n'Roll |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 5:36 Temat wpisu: |
|
|
www.google.pl nie obraź sie ale szukanie nie boli  _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
Capricorn +Redaktor

Wysłany: Wto Lis 13, 2007 8:20 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Czy ktoś moze mi podac linka aby sciagnac guitar pro lub podzielic sie programem juz kilka razy sciagalem i instalowalem i za kazda raz wyskakiwalo ze czas mina z darmowa wersja choc nawet nie uzywalem |
Jeśli raz użyłeś programu i skończyła się subskrypcja to kazde następne instalowanie nic tu nie da bo od razu będziesz miał informacje że minął okres użytkowania. Tak to już jest z wersjami testowymi. Pozostaje pełna wersja albo P2P. _________________ Oh Sacreblueee!!!! |
|
|
|
|
|
|
batory21 ~user
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 11:06 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Czy ktoś moze mi podac linka aby sciagnac guitar pro lub podzielic sie programem juz kilka razy sciagalem i instalowalem i za kazda raz wyskakiwalo ze czas mina z darmowa wersja choc nawet nie uzywalem |
Widziałem guitar pro na torrenty.org pełna wersje i można z niego korzystać bez żadnych ograniczeń |
|
|
|
|
|
|
|