|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dabroz ~user

Dołączył: 03 Gru 2006 Wpisów: 122 Miasto: Płock/Wawa Kapela: Namerok
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 11:30 Temat wpisu: |
|
|
Al Di Meola "Mediterranean sundance"  _________________
 |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:30 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | Którzy artyści są autorami waszych ulubionych tekstów piosenek?
Mnie zawsze najbardziej poruszały teksty Systema. Lonely Day, Chop Suey, ATWA, Aerials, Soldier Side - poprostu bajka |
brakuje tu tylko toxicity i sugar a tak poza tym to:
COMA pierwsze wyjście z mroku
LP numb
HUNTER teli
było by tego jeszcze wiecej ale mie sie nie chce myśleć nad tym _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:15 Temat wpisu: |
|
|
Rogucki pisze ciekawe teksty..to one skłoniły mnie do przesłuchania płyt.Możecie uważać to za paradoks,a uważajcie sobie!! Żałuję,że w szkołach uczniowie nie zajmują się interpretacją tekstów piosenek,których słuchają.Już nawet wierszy się coraz mniej analizuje..A szkoda..
RAMMSTEIN-Spieluhr,Mutter
King Crimson Starless and Bible Black
Kaczmarskiego teksty musiałabym wymieniać i wymieniać,chociaż Wygnanie z Raju,Katyń i A my nie chcemy uciekać stąd są ze mna zawsze
Eric Clapton Wonderful tonight"
CreePo co więcej mi
TSA Alien
Within Temptation What have you done
Radiohead Creep
Scorpions Send me an angel,still loving you _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wpisów Nie możesz usuwać swoich wpisów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
|
|