| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dredzik ~user

|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Czw Maj 22, 2008 8:56 Temat wpisu: |
|
|
Idiotyzm jednym słowem
Mogli by sie zebrać i pójść napierdolić kibolom, a nie nawzajem sobie zęby wybijać. |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 10:36 Temat wpisu: |
|
|
wall of deatgh, t jest to kurwa. _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 4:46 Temat wpisu: |
|
|
| wesi napisało: | | Idiotyzm jednym słowem |
Zgodze sie z Toba ze jest to idiotyzm ale chcialby wziasc w tym udzal, to jest tak jak ze skokiem na bungee jesli masz pecha i odepnie Ci sie linka umierasz...tak samo jest z wall of death.. jesli masz pecha leca zeby lub rozwalisz sobie luk brwiowy.
| Cytat: |
Mogli by sie zebrać i pójść napierdolić kibolom, a nie nawzajem sobie zęby wybijać. |
A co do napierdzelania sie z kiblami to swoja droga...ale nie poto sie idze na koncert zeby robic ustawki nie?  |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Nie Maj 25, 2008 5:26 Temat wpisu: |
|
|
| dredzik napisało: |
| Cytat: |
A co do napierdzelania sie z kiblami to swoja droga...ale nie poto sie idze na koncert zeby robic ustawki nie?  |
Mi chodziło raczej o to żeby swą wielką energię i chęć burzenia ścian skierować w słusznym celu.
Inaczej mówiąc - nienawidzę kiboli
A propos skoku na bungee... Wiesz świadomość tego, że mogę skoczyć z wysokości i się zabić rekompensują mi wrażenia płynące ze swobodnego, aczkolwiek krótkiego lotu, czy tam spadania - jak wolisz.
Inaczej ma się sprawa jak w stadzie podkurwionych spoceńców lecisz na drugą grupę podkurwionych spoceńców. |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 7:33 Temat wpisu: |
|
|
..I która grupa jest bardziej podkurwiona to wygrywa..?
kijowe _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 9:03 Temat wpisu: |
|
|
Tu nie chodzi ktora strona wygra, lub jest bardzej wkurzana...Poprostu hardcorowe pogo  _________________ Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
Wyruszyliśmy ratować świat |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 9:18 Temat wpisu: |
|
|
poprostu good friendly violent fun, jak ktos wie o czym mowie  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 2:11 Temat wpisu: |
|
|
Wiecie,jak ktoś leży tam pod spodem to się z pogo nie cieszy.. _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:15 Temat wpisu: |
|
|
coz, ja osobiscie przezylem 2 razy łolka smierci i powiem ze wrazenia sa kosmiczne. W szczegolnosciu gdy stoisz na samym pcozatku ekipy biegnacej hahaha. To nie tak ze jak sie wyjebiesz to juz haha umierasz bo Cie zadepcza. Widac ze nie byliscie w prawdziwym metalowym pogo. Tam jesli sie wywalisz to wszyscy sie rozstepuja i pomagaja Ci wstac. To taka mala roznica miedzy metalami a np skinami (ojami) gdzie po tobie pozniej skacza wiec heh. Łolek to fajne przezycie i polecam jak ktos ma mocne nerwy i potrzebe wywalenia z siebie energii. Co do kiboli heh, ja osobiscie juz nie chce na tym forum rozpoczynac ani rozwijac tego tematu, juz dosc sie tu na ten temat rozpisalem i narobilem sobie wrogow i przyjaciol heh coz nvm ... Ogolnie co do pogo to wedlog mnie bardzo fajna sprawa gdy heh umie sie to robic. Wtedy sie czerpie najwieksza przyjemnosc. Poprostu nie chodzi tu aby kogos wywalic i podeptac tylko sie od siebie haha odbijac i popychac w celu wyladowania energii naladowanej przez muzyke. Najczesciej posiniaczeni w pogo wychodza ludzie ktorzy sie zbytnio wozili, czyli zrozumieli pogo jako cos gdzie trzeba ludzi napierdalac piesciami itd. Poprostu wtedy kilka metali go uspokaja w pogo i on juz nie mam sil aby tam wrocic. Inna sprawa, jesli jest sie na tego typu hardcorowym koncercie (pogo) trzeba pamietac aby trzymac rece wokol siebie aby chronic glowe itd. Mimo wszystko to ma urok. Dobrze pamietam swoje pierwsze pogo w ktorym mi sie nic nie stalo a bylo super. Pamietam tez i te gdzie po wejsciu dostalem w krtan i brzuch i musialem stamtad isc bo bylo zle ale i tak wrocilem i bylo zajebiscie. PS: piszcie swoje wspomnienia haha i przezycia z POGO, chetnie podziele sie swoimi. AvE _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
dredzik ~user

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 5:29 Temat wpisu: |
|
|
Sadam co do ochrony twarzy to sie z toba zgodze w 100% warto o tym zawsze pamietac jesli nie chce sie zgubic zebow...Pamietam jak bylem na jednym z pierwszych koncertow i byl straszny mlynek, niestety przewrocilem sie..odrazu w myslach kurde to juz pomnie, zabija mnie...niestety mylilem sie...kilku "zawodowych" pogowiczow zrobilo krag i i pomogli mi wstac i pilismy z nimi do konca imprezy. Bylem zdziwion ze w takim pogo jest tyle kultury...po koncercie jak to po koncercie wyszedlem caly brudny i zmeczony, kilka sinakow na nogach...ale bylo zarobiscie
Wiecie ludziska co jest w pogo fajnego..?to ze jestes w mlynku i zrobisz komus krzywde typu rozwalisz nos lub wybijeszs zeba, podajesz sobie reka i idzesz z nim na piwo. a nie jak np. typowych imprezach Techno otrzesz sie o kogos i odrazu lufa w pysk...
Sry za Off-top  _________________ Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
Wyruszyliśmy ratować świat |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 7:14 Temat wpisu: |
|
|
hehehe... mam kumpla ktory na jednym koncercie zlamal kolesiowi nos. Nastepnego dnia byl kolejny koncert na ktorym sie spotkali znacvyz moj kumpel i koles ktoremu rozwalil nos. Najfajniejsze bylo przywitanie, o to kawalek dialogu:
- to ty mi wczoraj rozwaliles nos??
- no tak...
-siema stary joł co tam slychac chodz na wino
no mniej wiecej tak to wygladalo hahaha....
Co do kult-rki w pogo to jest ona raczej w pogo metalowym przedewszystkim bo punki maja rozne odchyly a oje i skini to tak jak juz pisalem... heh... _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Heretyk ~user
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:52 Temat wpisu: |
|
|
@SadaM: to zależy - na koncertach punkowych jest zarąbista kultuka, osobiście wywaliłem się tylko raz, tylko jak się wywali jedna osoba to z reguły leci za nią 10 innych
A pomagałem wstać (to już w setkach chyba mógłbym liczyć) dużej liczbie osób. Po prostu zastawiam się, odpycham tyłkiem i rękami ludzi i w tym ułamku sekundy, jeżeli nie znajdzie się nikt inny do pomocy staram się podciągnąć tą osobę.
Jeśli widzę, że ktoś inny już pomaga, to przesuwam się z skakaniem gdzieś w bok i tyle.
Całą zabawę, tak jak już to napisałeś z reguły psują oie, którzy przychodzą na koncert napierdolić kilku osobą, a samym zostać skopanym jak najmniej. Oni nie skaczą, tylko machają rękami w kierunku twarzy innych osób (z reguły nie są to inni oie - no chyba, że już nikogo innego w pogo nie ma), to samo robią z glanami w kierunku kostek i kolan.
Na ostatnim koncercie po 2 kawałku w pogo sam zostałem ofiarą takiego oia i kolano nie pozwoliło mi na wejście do pogo już do końca koncertu
Nie robiąc offtopa - kiedyś robiliśmy lolka, ale to było po około 15 osób i cienko nam coś wyszło. Przejechał bym się na koncert taki jak te z tych filmików
Ave _________________ Brak bo był za duży i się systemowi nie podobało  |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 9:38 Temat wpisu: |
|
|
Bałam się cholernie,że mnie połamią..Ale podnieśli mnie!! To było super,przyznaję.
(wracając do mojej poprzedniej wypowiedzi,żeby nie było,że przeczę sama sobie albo coś-jednak jest chwila zwątpienia gdy się z pionu w poziom obracasz-i to ten niższy, i widzisz wokół siebie ogrom butów zamiast latających włosów) _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
wesi ~user

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 10:17 Temat wpisu: |
|
|
| Cytat: | | Nie robiąc offtopa - kiedyś robiliśmy lolka, ale to było po około 15 osób i cienko nam coś wyszło. |
Widocznie jakieś lipne bletki mieliście  |
|
|
|
|
|
|
|