| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ioper11 ~user
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 2:43 Temat wpisu: Washburn T12 |
|
|
| co sądzicie o tym basie? |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 8:09 Temat wpisu: |
|
|
| Daj jakieś linki i opis a ktoś pewno się wypowie ;-) |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 10:36 Temat wpisu: |
|
|
Coz, jest to raczej najnizsza polka w sredniej klasie gitar basowych. Jej dzwiek pewnie Cie nie powali a wyglad w sumie mi sie osobiscie teznie podoba. Fakt, Washe. nie robia zlych gitar no ale jesli mialbym kupowac wioslo to dolozylbym troche wiecej gotowki albo poszukal czegos uzywanego na allegro. Jak dla mnie to Washburn T12 to gitara do grania prostego i malo wymagajacego punk rocka... Do bluesa raczej sie nie nada, metalu tez na niej nie pograsz bo sie rozsypie a swoim dzwiekiem raczej rozsmieszy niz zmiazdzy, tym bardziej do jazz - u gdzie bas gra duuuza role. PS: fakt moze i ma 24 progi ale domyslam sie ze te 3 ostatnie i tak nie dzialaja tak jak powinny...
Jesli masz jakies pytania to wal  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
ioper11 ~user
|
|
|
|
|
hithat ~user
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 8:03 Temat wpisu: |
|
|
Gitary te mogą być dla Ciebie odpowiednie jeśli zaczynasz swoją przygode z basem. Na początek są idealne na pewno 100 razy lepsze niz SkyWaye i inne dziadostwa. Jeśli natomiast juz potrafisz trochę grać i wiesz że chcesz sie dalej uczyć, to proponuję dozbierać troche kasy i kupić coś lepszego.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
mazdah +Redaktor

Dołączył: 01 Gru 2006 Wpisów: 98 Miasto: Kalisz Kapela: The Removal Machine
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2007 8:37 Temat wpisu: |
|
|
Ja bym je nazwał średnią półką w najniższej klasie.
Na poczatek całkiem przyjemne, ale na więcej nie licz _________________ www.basoofka.net
www.theremovalmachine.go.pl
"If you play a wrong note, then shame on you, but if you play the wrong note twice, then you're playing jazz" |
|
|
|
|
|
|
|