| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bibi0907 ~user

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 5:11 Temat wpisu: Wokalistka poszukuje zespołu:) |
|
|
Hej. Bardzo chciałabym śpiewać w zespole muzycznym. Nie chodzi mi o pieniądze. Poprostu śpiew to moja pasja, śpiewam od małego:) a teraz chciałabym zrealizować swoje największe marzenie. Zapraszam również innych muzyków do wspołpracy w tworzeniu nowego zespołu Zainteresownych proszę o napisanie do mnie wiadomości prywatnej z podanym mailem to wyślę nagranie mojego głosu. Pozdrawiam. _________________ ...::Najpiękniejsza muzyka ukryta jest w naszych sercach::... |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 5:35 Temat wpisu: |
|
|
| Zawsze przeciez mozesz wgrac owe nagranie na serwer portalu poprzez odpowiednie narzedzie w Twoim profilu. |
|
|
|
|
|
|
bibi0907 ~user

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 9:34 Temat wpisu: |
|
|
Wiem, ale jednak wolałabym aby usłyszały je osoby zainteresowane moim głosem... no ale może jeszcze się zastanowie i wrzuce małą próbkę na serwer:) _________________ ...::Najpiękniejsza muzyka ukryta jest w naszych sercach::... |
|
|
|
|
|
|
Smar ~user

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:25 Temat wpisu: |
|
|
Nie ma sie nad czym zastanawiać. Może akurat sie komuś spodobasz _________________ Nie czas na pisanie durnych postów, czas ciąć metal i krzesać iskry. |
|
|
|
|
|
|
bibi0907 ~user

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 4:30 Temat wpisu: |
|
|
Hmmm... no dobrze, wrzuce próbkę mojego głosu ale musicie na to troszke poczekać, bo chwilowo jestem chora i mój głos nadaje się jedynie do kawałków rockowych:) _________________ ...::Najpiękniejsza muzyka ukryta jest w naszych sercach::... |
|
|
|
|
|
|
Mlody ~user

Dołączył: 16 Lut 2008 Wpisów: 3 Miasto: Bielsko Biała Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 3:10 Temat wpisu: |
|
|
Może podałabyś jakieś szczegołowe informacje na taki temat. Jaki rodzaj muzyki preferujesz? No i ile masz lat. Czekam na probke twojego głosu.  _________________ How does it feel to be alive?!
Show ME! |
|
|
|
|
|
|
Glizda ~user

Dołączył: 13 Lut 2008 Wpisów: 116 Miasto: okolice Bielska-Białej Kapela: Agrressour
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 3:36 Temat wpisu: |
|
|
i, przedewszystkim, skad jestes, bo ja nie wiem gdzie lezy parowa  _________________ rock hard my firend |
|
|
|
|
|
|
bibi0907 ~user

|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 8:21 Temat wpisu: |
|
|
No więc mam 17 lat, a Parowa jest niedaleko Bolesławca... A jeśli ktoś nie wie gdzie jest Bolesławiec, to jest on w okolicy Legnicy. Co do muzyki to słucham wszystkiego po troche, ale ostatnio coraz częściej wkręcają mi się utwory w styli Nightwisha i Nirvany:)... A co do próbki to postaram się już dzisiaj ją wrzucić... sorx, że nie zrobiłam tego wcześniej, ale miałam bardzo pracowity okres hihi cokolwiek to oznacza:) Pozdrawiam i jak coś to piszcie na gg:)
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
Wczoraj dodałam solówkę Zapraszam do odsłuchania i komentowania...
Co prawda nie jest najlepsza, ale cóż... lepsze to niż nic...
[ Dodano: <b>Minutę temu</b> ]
Ehh... ogłoszenie już nieaktualne.... Ale zapraszam na mój drugi temat... "Bolesławiec i okolice: Basista i Klawiszowiec poszukiwani"... _________________ ...::Najpiękniejsza muzyka ukryta jest w naszych sercach::... |
|
|
|
|
|
|
|