| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jafet ~user
Dołączył: 03 Lut 2007 Wpisów: 50 Miasto: Nowa Ruda Kapela: Trepanacja
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 3:41 Temat wpisu: Wspólny kawałek stworzyny przez userów Newbandz? |
|
|
| co wy na to żeby tu sie zgadać w kilka osób, zrobić kawałek w GP każdy by sie nauczył grać a późnij gdzieś go nagrać ?? |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 4:05 Temat wpisu: |
|
|
ja jestem za ale musimy najpierw pogadac z ziomkami ze startreka aby pozyczyli nam teleporter bo mi sie nie chce popierdzielac do perkusisty do krakowa a do wokalisty hahaha do Gdyni No chyba ze kazdy nagralby swoja sciezke a pozniej to jakos zmiksowac ale ja sie nie znam ....
Jak cos to wchodze w to  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:03 Temat wpisu: |
|
|
no to juz trzeba pomyslec jak to zrobić ale nawet sie spotkać w jednym miejscu można trzeba sie poświęcić czasem a może oś fajnego wyjdzie  |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

Dołączył: 11 Lip 2006 Wpisów: 139 Miasto: Poznań Kapela: Infinity
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:17 Temat wpisu: |
|
|
Wchodzę w to! Można skomponować w gp4, perkę wziąć z automatu no i resztę każdy dograłby swoją partię w domku Mógłby z tego wyjść ciekawy eksperyment  _________________ Sebastian
poznański zespół metalowy INFINITY
http://www.infinity.metal.pl/ |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:25 Temat wpisu: |
|
|
tylko ktoś musi dobrze perke zrobić. Pomysł z tym że każdy sie nagra jest dobry, ale moglibyśmy zrobić kilka kawałków a później jakiś koncercik zagrać tylko perkusiste znaleźć |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:28 Temat wpisu: |
|
|
Hmm... w koncert niestety raczej nie wierzę Aby zagrać dobrą sztukę, musielibyśmy mieć przynajmniej ze 3-4 próby => niewykonalne Przynajmniej na razie bym o tym nie myślał.
Jak tylko skończę sesję to mogę się zająć tym "projektem" Jakoś go nazwiemy?  _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:36 Temat wpisu: |
|
|
byś pograł do podkładu w domu to 1 - 2 próby by nam raczej starczyły, a na scenie by sie okazało naprawde czy starczyły można nazwać ale nie mam pomysłu. Jak nie bedzie pomysłu to może poprostu "Forum"  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:44 Temat wpisu: |
|
|
w sumie to mi sie ten pomysl podoba jak bedzie wam brakowalo klawiszy to dajcie znac  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 5:50 Temat wpisu: |
|
|
widziałeś i nie trzeba kolesi ze star treka ja myśle że klawisze sie przydadzą  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:09 Temat wpisu: |
|
|
ciekaw jestem jakieo gatunku bylby to utwor hmmm.... MM/PUNK ? why not
PS: jak cos to dajcie znac ...  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
torm ~user

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:15 Temat wpisu: |
|
|
| czemu nie, proponuje w łodzi w wakacje mały jam przy piwku. |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:20 Temat wpisu: |
|
|
Jak nie będzie klawiszy SadaMa w stylu COB to ja w ogóle w to nie wchodzę ;P _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:22 Temat wpisu: |
|
|
jak dla mnie to nieważne czy punk czy też power metal ważne żeby było chwytliwe  |
|
|
|
|
|
|
raiq ~user

|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:25 Temat wpisu: |
|
|
Ja bym proponował nie ograniczać się żadnymi ramami... To jest duży eksperyment, więc muzyka też powinna być eksperymentalna Hmm... jeszcze ciekawiej by było, gdybyśmy mieli też jakiś wokal... (najlepiej kilka, w różnym stylu ) Aczkolwiek z muzą instrumentalną będzie zapewne trochę łatwiej i też może być bardzo interesująco! _________________ Sebastian
|
|
|
|
|
|
Jafet ~user
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 6:28 Temat wpisu: |
|
|
napewno bedzie ciekawie z muzyką ale masz racje, z wokalami byłoby dużo lepiej może jakiś sie tu pojawi i zaproponuje współprace  |
|
|
|
|
|
|
|