| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 10:44 Temat wpisu: Zespól szuka klawiszowca Łódź/Zgierz |
|
|
Kapelka melodic death M. poszukuje ambitnego klawiszowca z okolic Łódź i poboczne. Prosze o kontakt jak cos.
\,,/AvE\,,/ _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 1:32 Temat wpisu: |
|
|
| SadaM to ty nie grasz na klawiszach? ;D |
|
|
|
|
|
|
quba @Naczelny

Dołączył: 26 Mar 2006 Wpisów: 445 Miasto: Olesno Kapela: newbandz
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 1:35 Temat wpisu: |
|
|
ale on szuka ambitnego  |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 1:47 Temat wpisu: |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 3:10 Temat wpisu: |
|
|
ciiii  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Dołączył: 02 Gru 2006 Wpisów: 569 Miasto: Zgierz Kapela: Northern Lights Solówki: 3 |
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 8:56 Temat wpisu: |
|
|
no ladnie hahahaha Chodzi o to ze ja na wiosle teraz smigam i na wokalu w kapelce i potrzebuje AMBITNEGO klawiszowca z powodow prostych. To ja w głównej mierze bede z nim ukladal klawisze, wiec on albo mnie pokocha(bo nie bedzie musial grac samych akordow i jakis banałow), albo znienawidzi( bo uloze mu cos czego nie bedzie w stanie zagrac). No , Wiec sie nie smiac tylko jak macie jakies AMBITNE znajomosci wsrod klawiszowcow w Łódzkim to dawac ich mi tu hahaha  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 2:18 Temat wpisu: |
|
|
na wiosle i na wokalu powizadasz... nie moge sie doczekac rezultatow  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 6:37 Temat wpisu: |
|
|
juz niebawem na profilu pierwsze nagrania
Cierpliwosci _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 10:49 Temat wpisu: |
|
|
sadam. jako twoj wierny fan czekam na cos ekstra  |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 11:43 Temat wpisu: |
|
|
Coz, super to jest wszysatko tylko problem taki ze bede musial sam nagrac mimo wlasnych instrumentow to jeszcze klawisze i perke jakos dograc bo tych oto czlonkow brakuje mi w bandzie. No ale coz, trzeba jakos sobie radzic
tak btw: jutro zaczynamy pierwsze konkretne nagrania z basem, wokalem, wioslem moim, bo drugie niestety zachorowalo, z klawiszami(granymi niestety ciagle przeze mnie no i perka wzieta chyba jakos midi z GP hahaha . Zyczcie szczesia
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 6:49 Temat wpisu: |
|
|
Eeee...czyli teraz masz jednoosobowy zespół! To mówisz dzisiaj zaczynacie nagrania..Obawiam się tylko,czy się zgracie..  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 8:52 Temat wpisu: |
|
|
hehehe, nie to troche nie tak, musze robic rzeczy za osoby ktore jeszcze nie sa u nas w zespole a ze na klawiszach cos tam zagram to musze odwalic role nagraniowa na obecna chwile za klawisze. Oprocz tego nagrywam juz tylko swoje partie czyli jedna z gitar i wokal. Perka idzie z GP. A reszta zespolu czyli basista i kolejna gitara sami zrobia swoje . Dobra wystarczy tego pierdzielenia, dawac jakiegos klawiszowca !!! Kto wie, moze niebawem napisze tez tu o poszukiwaniu perkmana bo "obecny" troche daje dupy, znaczy opierdala sie konkretnie no ale coz, life is not so sweet
[ Dodano: Minutę temu ]
Cholera, to ja moze wymaze to AMBITNY z poczatkowego posta bo nikt widze sie nie zglasza. Jak cos, nadal aktualne. Czekam na kontakt.
 |
|
|
|
|
|
|
cała w trawie ~user

|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 3:53 Temat wpisu: |
|
|
Obniżasz poprzeczkę?! Ty?? Nie można tak  _________________ Żyjmy długo i szczęśliwie póki nas ktoś nie zabije |
|
|
|
|
|
|
SadaM +Redaktor

Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 6:10 Temat wpisu: |
|
|
mysle ze sama nazwa tego co chcemy grac wystarczy by klawiszowiec wiedzial czy da rade czy nie  _________________ Where Death is Most Alive
 |
|
|
|
|
|
|
Adder ~user
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 10:31 Temat wpisu: |
|
|
Czyli jak nie gra przynajmniej jak klawiszowiec z CoB to nie musi sie fatygować  |
|
|
|
|
|
|
|